Nieuws

​Facebook Post, 5 Star rating van Maxime Bijl op 02-11-2014

​Facebook Post, 5 Star rating van Maxime Bijl op 02-11-2014

Vertaald door Google: ongetwijfeld de beste makelaars aan de Costa Blanca. Hoge service en nazorg. We hebben onlangs ons vakantiehuis gekocht via Casas Ambiente, dus we spreken uit ervaring. Mirjam nogmaals heel erg bedankt voor je goede zorgen. John en Monique Bijl


6 sep 2018
​Facebook Post, 5 Star rating van Helen Harding op  20-06-2014​

​Facebook Post, 5 Star rating van Helen Harding op 20-06-2014​

Vertaald door Google: Fantastisch! We hadden het niet zonder hen kunnen doen, wat een team onze reis maakte naar het kopen van een woning met zoveel kennis, gemak en vriendelijkheid!   Heel erg bedankt en kijken er naar uit om je snel weer te zien! X


6 sep 2018
Facebook Post, 5 Star rating van John 6 Monique Bijl ob 02-11-2014​

Facebook Post, 5 Star rating van John 6 Monique Bijl ob 02-11-2014​

Vertaald door Google: Zonder twijfel de beste makelaars in onroerend goed aan de Costa Blanca. Hoge service en nazorg. We hebben onlangs ons vakantiehuis gekocht via Casas Ambiente, dus we spreken uit ervaring. Mirjam nogmaals heel erg bedankt voor je goede zorgen. John & Monique Bijl


17 jun 2018
​Facebook Post, 5 Star rating van Jennefer Zuniga de Jong op 20-06-2014​

​Facebook Post, 5 Star rating van Jennefer Zuniga de Jong op 20-06-2014​

Met Google vertaald: super vriendelijk en hoge service! Spaanse, Engelse, Duitse en Nederlands sprekende agenten! Als u op zoek bent naar een (tweede) huis aan de Costa Blanca, is dit de plek die u moet zijn! Beste kwaliteit makelaar in de regio!


5 jun 2018

Onder deze sectie vindt u alle beoordelingen die door onze klanten zijn geschreven, op sociale media of per e-mail.